Hi, ik ben Susan

...en ik fotografeer kinderen, gezinnen, zwangerschappen en bruiloften

Naast het fotograferen, werk ik als beleidsmedewerker jeugd bij de gemeente Horst aan de Maas. En ik hou enorm van reizen! Nieuwe plekken ontdekken en culturen leren kennen. En dan natuurlijk ook deze mooie plekken, mensen en dieren vastleggen, om ze nooit te vergeten. Daarnaast geniet ik van gezelligheid met fijne mensen om me heen. Ik hou van lang tafelen, lekker borrelen, een feestje op z'n tijd en af en toe heerlijk uitslapen om bij te komen van alle drukte.
Wil je meer over me weten? Lees hier onder verder of stuur een berichtje!

Fotografie

Hoe het ooit begon

Sinds de digitale camera fotografeer ik al. In 2012 kocht ik mijn eerste echte spiegelreflex camera. In het begin kwam deze vooral uit de kast als ik op vakantie ging. Langzaam is dat verder ontwikkeld van af-en-toe-hobby naar serieuzer fotograferen en fotoshoots.  Door de tijd heb ik ook mijn eigen stijl ontwikkeld: Pure, warme en stoere foto’s vol plezier en liefde.
Die foto’s komen niet vanzelf. Als ik jou fotografeer, zorg ik voor een ongedwongen sfeer, laat jou jezelf zijn en werk met kleine opdrachtjes of spelletjes, zodat je niet een veel te lange tijd je nepglimlach op hoeft te zetten. We gaan voor een echte lach! Echte momenten, die leg ik vast. Een fotoshoot is quality time met je geliefde(n). Heb samen plezier en dan komen die stralende foto’s vanzelf. Daar hoeven jullie je niet druk om te maken, dat is mijn taak. Samen maken we er een leuke tijd van en achteraf krijg jij die pure, warme en stoere foto’s!

2019: het jaar waarin alles bij elkaar kwam

Het ontstaan van Puur Susan

Toen brak 2019 aan. Enorm opzien tegen 30 worden, uiteindelijk 30 worden  (ja, ik kon er niet omheen) en daar stiekem enorm van genieten, fantastische reizen gemaakt, een aantal fotografiekansen die voorbij kwamen en de kans om trouwambtenaar te worden. 2019 was mijn jaar en daar is Puur Susan uit voort gekomen. Mijn twee passies verenigen in mijn eigen bedrijf: Puur Susan Fotografie & Ceremonie, wat sinds 1-1-2020 kvk-official is!

2020...

...en verder

2020 was dus het jaar dat Puur Susan kvk-official was. Al snel kwam Mevrouw C. op bezoek en werd het een ander jaar dan verwacht. Maar het werd voor Puur Susan zeker geen minder jaar! Vanaf de versoepelingen gingen de fotoshoots en huwelijken als trouwambtenaar als een speer! Zo goed zelfs, dat ik na de zomer er even helemaal klaar mee was. Maar ik herpakte me en bereidde me voor op een nóg beter 2021. En toen leerde ik Luc kennen. Mijn wereld stond op z’n kop, maar op een hele goeie manier! Dat betekende wel dat ik keuzes moest maken. Dus besloot ik om het onderdeel trouwambtenaar af te sluiten voor nu…maar wie weet wat de toekomst nog brengt!
Dat maakt dat ik me met Puur Susan geheel op fotografie kan richten en daar heb ik meeegaveel zin in! Dus wil jij voor mijn lens staan? Contact me 🙂

Mijn geluksmomentjes

...en waar ik van hou

♡ De gloed van rode zonsopkomsten/ondergangen

♡ Een vriendinnenavond

♡ Een huwelijk met fantastische details

♡ De geur van fris beddengoed

♡ Als de eerste bloemen uitkomen in de lente

♡ Glitters en schmink met carnaval

♡ De kriebel die ik krijg als mijn vakantie begint

♡ Een onverwacht compliment

♡ Mijn plantjes die gegroeid zijn

♡ Op een plek met fantastisch uitzicht een cocktail drinken

♡ Verse of gedroogde bloemen

♡ Milka Oreo

♡ Roze. Ja, ik ben een meisje-meisje

♡ Een supertoffe fotoshoot

♡ Een heel-erg-lekker-in-mijn-vel-dag

♡ Eddy's sushi

♡ Mijn parfums (al is niet iedereen het daarmee eens)

♡ Blauwe Doritos

♡ Meeblèhren in de auto en denken dat ik fantastisch kan zingen