Hi, ik ben Susan

...en ik fotografeer kinderen, gezinnen, zwangerschappen en bruiloften

Naast het fotograferen en trouwen van mensen, werk ik als beleidsmedewerker jeugd bij de gemeente Horst aan de Maas. Verder hou ik enorm van reizen! Nieuwe plekken ontdekken en culturen leren kennen. En dan natuurlijk ook deze mooie plekken, mensen en dieren vastleggen, om ze nooit te vergeten. Daarnaast geniet ik van gezelligheid met fijne mensen om me heen. Ik hou van lang tafelen, lekker borrelen, een feestje op z'n tijd en af en toe heerlijk uitslapen om bij te komen van alle drukte.
Wil je meer over me weten? Lees hier onder verder of stuur een berichtje!

Fotografie

Hoe het ooit begon

Sinds de digitale camera fotografeer ik al. In 2012 kocht ik mijn eerste echte spiegelreflex camera. In het begin kwam deze vooral uit de kast als ik op vakantie ging. Langzaam is dat verder ontwikkeld van af-en-toe-hobby naar serieuzer fotograferen en fotoshoots.  Door de tijd heb ik ook mijn eigen stijl ontwikkeld: Pure, warme en stoere foto’s vol plezier en liefde.
 
Die foto’s komen niet vanzelf. Als ik jou fotografeer, zorg ik voor een ongedwongen sfeer, laat jou jezelf zijn en werk met kleine opdrachtjes of spelletjes, zodat je niet een veel te lange tijd je nepglimlach op hoeft te zetten. We gaan voor een echte lach! Echte momenten, die leg ik vast. Een fotoshoot is quality time met je geliefde(n). Heb samen plezier en dan komen die stralende foto’s vanzelf. Daar hoeven jullie je niet druk om te maken, dat is mijn taak. Samen maken we er een leuke tijd van en achteraf krijg jij die pure, warme en stoere foto’s!

Trouwambtenaar & Ceremoniespreker

Ja, dat ben ik ook!

Als extravert persoon vind ik het leuk om te spreken voor grote groepen. Ik krijg hier energie van, maar in mijn ‘gewone’ werk als beleidsmedewerker kan ik dit onvoldoende doen. Maar ja, hoe dan wel? Ik had wel al eens nagedacht over de functie van trouwambtenaar, maar daar had ik nog nooit stappen voor gezet. Totdat de gemeente waar ik woon en werk ineens een vacature plaatste voor trouwambtenaar. Alsof het zo moest zijn, heb ik gesolliciteerd en uiteindelijk werd ik aangenomen bij de gemeente Horst aan de Maas.
Wauw, wat is het bijzonder om onderdeel te mogen zijn van dit belangrijke moment op één van de mooiste dagen in het leven van de bruidsparen! Als jullie op zoek zijn naar een ceremonie waarin jullie verhaal centraal staat, waarin mooie en emotionele momenten worden afgewisseld met muziek en eventueel speeches van dierbaren, dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres. Een hele eer als jullie dat mij toevertrouwen!

2019: het jaar waarin alles bij elkaar kwam

Het ontstaan van Puur Susan

Toen brak 2019 aan. Enorm opzien tegen 30 worden, uiteindelijk 30 worden  (ja, ik kon er niet omheen) en daar stiekem enorm van genieten, fantastische reizen gemaakt, een aantal fotografiekansen die voorbij kwamen en de kans om trouwambtenaar te worden. 2019 was mijn jaar en daar is Puur Susan uit voort gekomen. Mijn twee passies verenigen in mijn eigen bedrijf: Puur Susan Fotografie & Ceremonie, wat sinds 1-1-2020 kvk-official is!
 

Mijn geluksmomentjes

...en waar ik van hou

♡ De gloed van rode zonsopkomsten/ondergangen

♡ Een vriendinnenavond

♡ Een huwelijk met fantastische details

♡ De geur van fris beddengoed

♡ Als de eerste bloemen uitkomen in de lente

♡ Glitters en schmink met carnaval

♡ De kriebel die ik krijg als mijn vakantie begint

♡ Een onverwacht compliment

♡ Mijn plantjes die gegroeid zijn

♡ Op een plek met fantastisch uitzicht een cocktail drinken

♡ Verse of gedroogde bloemen

♡ Milka Oreo

♡ Roze. Ja, ik ben een meisje-meisje

♡ Een supertoffe fotoshoot

♡ Een heel-erg-lekker-in-mijn-vel-dag

♡ Eddy's sushi

♡ Mijn parfums (al is niet iedereen het daarmee eens)

♡ Blauwe Doritos

♡ Meeblèhren in de auto en denken dat ik fantastisch kan zingen