Her eyes sparkle

✧ because she sees magic everywhere ✧

Hi, ik ben Susan en ik fotografeer kinderen, gezinnen, zwangerschappen en bruiloften. Dat is waar ik een echte sparkle van in mijn ogen krijg. Op zoek naar mooi licht, mooie lijnen en vooral mooie momenten. Momenten waarop jullie die sprankel in jullie ogen hebben. Van hoe jullie naar elkaar kijken, elkaar aanraken, elkaar plagen of juist knuffelen. Daar word ik blij van! En die sparkle heb ik ook echt nodig. Without Sparkle, no Susan :) Vanuit mijn enthousiasme, energie en creativiteit ga ik daar altijd naar op zoek! Dan komen we samen tot mooie beelden, vol liefde en plezier! Denk je nu: It's a match! Stuur me dan een berichtje & let's sparkle! :) Wil je me nog wat beter leren kennen? Lees dan gerust hier onder verder.

Sparklemomentjes

✧ en dingen waar ik van hou ✧

✧ Luc ♡

✧ De gloed van rode zonsopkomst of -ondergang

✧ Een huwelijk met fantastische details

✧ De zon, zonnestralen, warmte ☼

✧ Als de eerste bloemen uitkomen in de lente

✧ Glitters, heel veel glitters

✧ De kriebel die ik krijg als mijn vakantie begint

✧ Reizen & nieuwe plekken ontdekken

✧ Thee, ja een echte theeleut

✧ De ondeugende blik van kinderen

✧ Verse of gedroogde bloemen ❀

✧ Eddy's sushi

✧ Roze. Ja, ik ben een meisje-meisje

✧ Supertoffe styling van een shoot of bruiloft

✧ Een heel-erg-lekker-in-mijn-vel-dag

✧ Dekentjes

✧ Mijn parfums, love lekkere geurtjes

✧ Blauwe Doritos

✧ Als in een shoot alles samen komt

Fotografie

Hoe het ooit begon

Sinds de digitale camera fotografeer ik al. In 2012 kocht ik mijn eerste echte spiegelreflex camera. In het begin kwam deze vooral uit de kast als ik op vakantie ging. Langzaam is dat verder ontwikkeld van af-en-toe-hobby naar serieuzer fotograferen en fotoshoots.  Door de tijd heb ik ook mijn eigen stijl ontwikkeld: Pure en warme foto’s vol plezier en liefde.
Die foto’s komen niet vanzelf. Als ik jou fotografeer, zorg ik voor een ongedwongen sfeer, laat jou jezelf zijn en werk met kleine opdrachtjes of spelletjes, zodat je niet een veel te lange tijd je nepglimlach op hoeft te zetten. We gaan voor een echte lach! Echte momenten, die leg ik vast. Een fotoshoot is quality time met je geliefde(n). Heb samen plezier en dan komen die stralende foto’s vanzelf. Daar hoeven jullie je niet druk om te maken, dat is mijn taak. Samen maken we er een leuke tijd van en achteraf krijg jij die pure en warme foto’s!

2019: het jaar waarin alles bij elkaar kwam

Het ontstaan van Puur Susan

2019 begon niet als een Susan-jaar. Ik zag enorm op tegen 30 worden, maar uiteindelijk kon ik er (gelukkig) niet omheen. Stiekem heb ik er enorm van genoten, heb ik fantastische reizen gemaakt, een aantal fotografiekansen gegrepen en ik kreeg de kans om trouwambtenaar te worden. Uiteindelijk werd 2019 een écht Susan-jaar en daar is Puur Susan uit voort gekomen. Mijn twee passies kwamen samen in mijn eigen bedrijf: Puur Susan Fotografie & Ceremonie, wat sinds 1-1-2020 kvk-official is!

2020...

...en verder

2020 was dus het jaar dat Puur Susan kvk-official was. Al snel kwam Mevrouw C. op bezoek en werd het een ander jaar dan verwacht. Maar het werd voor Puur Susan zeker geen minder jaar! Vanaf de versoepelingen gingen de fotoshoots en huwelijken als trouwambtenaar als een speer! Zo goed zelfs, dat ik na de zomer er even helemaal klaar mee was. Maar ik herpakte me en bereidde me voor op een nóg beter 2021. En toen leerde ik Luc kennen. Mijn wereld stond op z’n kop, maar op een hele goeie manier! Dat betekende wel dat ik keuzes moest maken. Dus besloot ik om het onderdeel trouwambtenaar af te sluiten voor nu…maar wie weet wat de toekomst nog brengt!
Dat maakt dat ik me met Puur Susan nu geheel op fotografie richt en wauw wauw wauw wat vind ik dat tof!
Dus wil jij voor mijn lens staan? Contact me & let’s sparkle together 🙂