Je bent op zoek naar pure, warme en stoere foto’s van de liefde en het plezier tussen jou en je geliefde(n). Lees verder om te zien wat ik voor jou kan betekenen. Mocht je nog vragen hebben, stuur dan gerust een bericht. Wie weet zijn we een match!

Werkwijze

Ik ben een energieke en enthousiaste fotograaf met een persoonlijke benadering. Ik ben gericht op verbinding en vertel graag het verhaal van jou en diegene(n) die je liefhebt. Jullie liefde en plezier. Jullie lach, knuffel, kus, dans, kietel, noem maar op. Ik laat jullie je op je gemak voelen. Aan de hand van kleine opdrachtjes of spelletjes laat ik jullie de camera (bijna) vergeten. De fotoshoot is een moment van tijd voor elkaar. Mocht je bepaalde wensen, ideeën of vragen hebben, dan hoor ik ze graag!

mamashoot motherhood kindershoot strand katwijk moeder en dochter bij zee

Pakketten

Wat Puur Susan te bieden heeft

Bij de fotoshoot-pakketten staat een tijdsindicatie. Dit is nadrukkelijk een indicatie. Elke fotoshoot is anders en ik kijk hierbij naar wat nodig is om mooie foto’s van jullie af te kunnen leveren. De ene keer gaat dat wat sneller, de andere keer heeft dat wat meer tijd nodig. Bijboeken extra persoon: €15 (+3 foto’s) Extra reiskosten: €0,35 per km Bijbestellen foto’s:
1 foto: €5,-
5 foto’s: €20,-
10 foto’s: €35,-
Hele gallerie: €80,-
Heb je vragen of specifieke wensen, neem dan contact met me op.