Elopement Parijs huwelijk bruiloft straat met gekleurde huisjes bruidegom tilt bruid op
bruiloft huwelijk bruidsfotografie puglia masseria spina bruidspaar van boven dansend

01
-
05
bruiloft huwelijk bruidsfotografie puglia masseria spina bruidspaar loopt richting camera

Van harte gefeliciteerd,

Jullie zijn verloofd!

Jullie dromen al helemaal weg bij alle ideeën… Wanneer jullie de dag vieren. Op welke locatie. Wie jullie uitnodigen. De kleur van de versiering. Een taart of een sweet table? Wel of geen bloemenmeisjes of -jongens? En…Wat voor jurk heeft zij aan? En hoe zal zijn pak eruit zien?

En…wie legt jullie dag eigenlijk vast voor later? Zodat jullie herinneringen voor altijd bewaard blijven. Dat je terugkijkt naar de foto’s en weer helemaal in het gevoel van jullie grote dag wordt getrokken. Misschien wel jullie hele trouwverhaal in een mooi fotoalbum. Of de mooiste foto aan de muur.

Ik ben Susan en ik ben helemaal verliefd op bruiloften. Van de sfeer en de eigenheid van een bruiloft word ik helemaal blij. Als ik fotografeer, wil ik daar geen detail van missen. Ik mag de hele dag zo onzichtbaar mogelijk alle belangrijke momenten vastleggen voor altijd. Dat betekent dat ik veel bij jullie in de buurt zal zijn! Daarom vind ik een klik heel belangrijk. Die onderzoek ik graag in een kennismakingsgesprek.

Past mijn fotografiestijl

bij jullie wensen?

Kijk eens naar deze lovers die je voor gingen. Enthousiast? Verder naar beneden lees je meer informatie en vind je het contactformulier :)

Wanneer zijn wij

een perfecte match?

Júllie bruiloft

Tradities, standaarden, meningen van anderen. Superwaardevol om inspiratie uit te halen, maar het is jullie dag! Durven jullie keuzes te maken die helemaal bij jullie passen? Die net even wat anders zijn? Dan zijn wij een gouden combi, want dat leg ik graag voor jullie vast!

Échte momenten

Op de foto terug zien hoe jullie dag écht was. Hoe jullie en de gasten écht waren. De mooie momenten met een lach en een traan, maar ook de awkward momenten. OEPS! Daar sta je niet op je allerknapst op. Maar over 5 jaar is dit wel jullie herinnering. Denk je nu: YES!? Plan dan een kennismakingsgesprek :)

bruiloft huwelijk bruidsfotografie puglia masseria spina bruidspaar op de trap

Bruidsfotografie

Start vanaf €1.395

Wat is inclusief:
✧ Kennismakingsgesprek
✧ Al mijn kennis over planning, ceremonie en mogelijkheden om jullie dag ook echt júllie dag te maken
✧ 6 uur fotografie (aaneengesloten)
✧ Minimaal 250 foto's digitaal in een online gallerie
✧ Mogelijkheid tot een album (meerprijs)
✧ Reiskosten tot 50km rond Helden
✧ Extra uren fotografie: €135,- p.u.

Meer informatie? Stuur me een berichtje!

Ja,

ik wil!

Spreekt mijn fotografiestijl en werkwijze jullie aan? Stuur me dan een berichtje om de datum te checken en eventueel een kennismakingsgesprek te plannen! Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Liefs, Susan

ondernemersshoot fotograaf sevenum horst eendenmeer bergen vrouw lacht