Een foto wordt met de dag meer waard. Het laat je teruggaan naar een tijd of moment wat anders misschien was verdwenen. Je krijgt nooit spijt van een foto die is gemaakt, hooguit van een foto die je niet hebt gemaakt. Ik help je dan ook graag om jouw herinnering voor altijd vast te leggen!

Mijn werkwijze

Ik ben een energieke en enthousiaste fotograaf die alles geeft tijdens een fotoshoot. Daarnaast kan ik ook voor rustmomenten zorgen. Niks is te gek én niks hoeft. We doen het lekker op jullie manier. Ik ben gericht op plezier en verbinding en vertel graag het verhaal van jou en je lover of gezin. Jullie schaterlach, dikke knuffel, lieve kus, gekke dans of plagerige kietel. Ik zorg ervoor dat jullie je op je gemak voelen. Zelfs voor de camera. De fotoshoot is een moment van tijd voor elkaar, quality time, en dat moment wordt ook nog eens vastgelegd in een fantastische herinnering voor later! Wat wil je nog meer :)
Oja, en ze zeggen dat ik heel goed ben met kinderen ;)

mamashoot motherhood kindershoot strand katwijk moeder en dochter bij zee
mamashoot motherhood kindershoot strand katwijk mama staat in zee met dochter

Voor de shoot

mamashoot motherhood kindershoot strand katwijk mama fluistert bij meisje in het oor

Om het voor mezelf werkbaar te houden, plan ik een shoot meestal in op zaterdagochtend. Daarbij houd ik rekening met het (zachte) licht, waardoor dit in de zomer best vroeg kan zijn. Ach, we willen allemaal het mooiste resultaat 😊 Mocht je specifiek andere wensen hebben, dan let me know!

Als we een moment hebben vastgezet, ontvang je van mij een uitgebreid ebook ter voorbereiding op de shoot. Daarin staan allerlei tips, onder andere over kleding. En natuurlijk mag je me altijd een berichtje sturen om even mee te kijken. Ook krijg je een korte vragenlijst, zodat ik jullie al wat beter kan leren kennen en ik me ook goed kan voorbereiden op de shoot.

mamashoot motherhood kindershoot strand katwijk mama staat in zee
mamashoot motherhood kindershoot strand katwijk mama en meisje lopen richting zee

Pakketten

Wat Puur Susan te bieden heeft

Bij de fotoshoot-pakketten staat een tijdsindicatie. Dit is nadrukkelijk een indicatie. Elke fotoshoot is anders en ik kijk hierbij naar wat nodig is om mooie foto’s van jullie af te kunnen leveren. De ene keer gaat dat wat sneller, de andere keer heeft dat wat meer tijd nodig.

Extra reiskosten en -tijd: €0,50 per km enkele reis.

Bijbestellen foto’s:
1 foto: €6,-
5 foto’s: €25,-
10 foto’s: €45,-
Hele gallerie: €90,-

Heb je vragen of specifieke wensen, neem dan contact met me op.