Privacyverklaring

...omdat ook dit goed geregeld moet zijn.

Jouw privacy is belangrijk voor Puur Susan. Ik hou me daarbij aan de privacywet. Puur Susan richt zich op het fotograferen van jou en je geliefde(n). Om dit te kunnen doen, heb ik gegevens nodig om contact met jou te hebben of een offerte of factuur te kunnen sturen. Ook gebruik ik programma’s om de foto’s te bewerken en versturen. Daarnaast verzamelt Google Analytics bijvoorbeeld gegevens over het gebruik van mijn website en gebruik ik onder andere deze gegevens voor marketingdoeleinden.

Ik doe er alles aan om jouw gegevens netjes te gebruiken. In deze privacyverklaring leg ik uit wat ik doe en waarom. Ook leg ik uit hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Als je vragen hebt, of je twijfelt aan de manier waarop ik gegevens verzamel, neem dan contact met me op. Samen komen we tot een passende oplossing.

Puur Susan is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Susan Keijsers
Fürstenbergstraat 18
5975 SH Sevenum
06-23915813
info@puursusan.nl
https://www.puursusan.nl 

 

Persoonsgegevens die worden verwerkt
Puur Susan verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van haar diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die worden verwerkt:
– Voor- en achternaam
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– Bankrekeningnummer

Websitegerelateerd:
– IP-adres
– Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch
– Locatiegegevens
– Gegevens over jouw activiteiten op mijn website
– Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen 

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die worden verwerkt
Puur Susan maakt foto’s in opdracht van jou. Daarop zijn mogelijk geslacht, ras en geaardheid te zien.

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag persoonsgegevens worden verwerkt
Puur Susan verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Jouw gegevens worden verzameld als je contact opneemt met Puur Susan, bijvoorbeeld via het contactformulier.
– Ik heb jouw persoonsgegevens nodig om een offerte of factuur te sturen. Op die manier kan de betaling afgehandeld worden.
– Om goederen en diensten bij je af te leveren.
– Voor het verzenden van mijn brochures en nieuwsmailing.
– Puur Susan analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
– Puur Susan verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

 

Geautomatiseerde besluitvorming
Puur Susan neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen door bijvoorbeeld computerprogramma’s of -systemen. 

 

Hoe lang persoongegevens bewaard blijven
Puur Susan bewaart je persoonsgegevens niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:
– Facturen: gedurende 7 jaar in verband met de fiscale bewaarplicht.
– Persoonsgegevens en foto’s: totdat je mij verzoekt deze te verwijderen of totdat Puur Susan wordt beëindigd.

 

Delen van persoonsgegevens met derden
Puur Susan verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van mijn overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. 
Puur Susan gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen, waarbij informatie op servers wordt opgeslagen:
– Strato: E-mail wordt gehost door Strato. Contact via het contactformulier op de website of via e-mail wordt opgeslagen op de servers van Strato.
– Social media: Dit wordt gebruikt voor promotionele doeleinden, zoals omschreven in de algemene voorwaarden. Daarnaast kan contact opgenomen worden via Whatsapp. 
– Google Analytics: Het gebruik van mijn website wordt geanalyseerd door Google Analytics. Deze (geanonimiseerde) gegevens gebruik ik ter verbetering van mijn dienstverlening en marketing.
– Lightroom: Foto’s worden bewerkt en gesynchroniseerd in Lightroom. 
– WeTransfer: Foto’s worden verstuurd via WeTransfer.

 

Cookies
Puur Susan gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Puur Susan gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

 

Jouw rechten als gebruiker van de diensten van Puur Susan
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Wil je gebruik maken van dit recht? Dan kun je contact opnemen met info@puursusan.nl. Jouw rechten op een rijtje:
– Recht op inzage: Je hebt altijd recht om jouw gegevens op te vragen die door Puur Susan bewaard worden. Door contact op te nemen krijg je een overzicht van alle bewaarde gegevens.
– Recht op rectificatie: Kloppen jouw gegevens niet of zijn deze veranderd? Dan kunnen je gegevens worden gewijzigd. 
– Recht op verwijderen van gegevens: Wil je dat al jouw gegevens bij Puur Susan worden worden verwijderd? Dan kun je dit aanvragen, met uitzondering van de gegevens die wettelijk bewaard moeten blijven.
– Recht op het indienen van een klacht: Als je vindt dat Puur Susan jouw gegevens niet juist heeft gebruikt, heb je het recht op het indienen van een klacht bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Natuurlijk vind ik het fijn als je eerst contact met mij opneemt. Samen komen we tot een passende oplossing.
– Recht op het stoppen van het gebruik van gegevens: Wil je dat Puur Susan stopt met het gebruiken van jouw gegevens? Dan kun je dat aangeven.

 

Hoe persoonsgegevens beveiligd worden
Puur Susan neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Deze website maakt gebruik van een SSL-certificaat om te borgen dat jouw gegevens beveiligd zijn. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met me op via info@puursusan.nl.