Portfolio

Familie & Gezin

Een familie- of gezinsshoot. Hoe vaak heb jij al gezegd: Dat moeten we een keer doen? Of het nu met kleine of al wat grotere kinderen is, het is een mooie herinnering aan dat moment met elkaar. En vaak komt die foto aan de muur komt te hangen of op de kast komt te staan. En die mag best af en toe vernieuwd worden.

Baby

Het is zo'n mooie herinnering om foto's te hebben van iedere levensfase van je kind. Een newbornshoot, of juist een mijlpaal-shoot. Bijvoorbeeld als hij kan zitten of lopen. Of een fotoshoot rond iedere verjaardag. Of gewoon, als hij de wereld ontdekt. Eigenlijk is ieder moment een mooi moment om vast te leggen. Een blijvende herinnering voor later.

Mama

De liefde tussen jou en je kind. Een knuffelsessie. Quality time met z'n tweeën, of meer als je meerdere kinderen hebt. Voor als papa geen zin heeft of niet in beeld is.

Zwangerschap

Wat zijn zwangere vrouwen mooi! En wat is dit een bijzondere periode. Een periode die de meeste vrouwen maar één of twee keer meemaken. Hoe mooi is het dan als je dit vast kunt leggen als een blijvende herinnering? De meeste vrouwen boeken een fotoshoot tussen de 30 en 35 weken.

Bruiloft

Je gaat trouwen en zoekt een fotograaf. Trouwen doe je (hopelijk) maar één keer en daar wil je een mooie blijvende herinnering aan. Je wilt sfeervolle beelden vol liefde en connectie. Een mooie bruidsreportage van het klaarmaken 's ochtends tot en met het feest. Of een deel van de dag. Ik leg jullie dag met liefde vast!

Loveshoot

De liefde tussen jou en je lover verdient het om gevangen te worden in een mooi beeld. Zowel liefdevolle beelden als foto's waar het plezier er vanaf spat!